General

Tur Oher dhe Ski ne Mavrove

Hotel Tino Sveti Stefan 4*

(Ne Oher PA PAGESE EXTRA Sauna , Pishina te brendshme , Jacuzzi,Banjo turke)

Cmimi: 45 Euro/personi 

26 – 27 Tino Sveti Stefan 4*

2 – 3 Shkurt Tino Sveti Stefan 4*

9 – 10 Shkurt Tino Sveti Stefan 4*

16 – 17 Shkurt Tino Sveti Stefan 4*

23 – 24 Shkurt Tino Sveti Stefan 4*

Dita e pare: Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Ndalese e shkruter gjate rruges per te konsumuar mengjesin. Pas kalimit te kufirit ndalese ne Shen Naum ku do te vizitojme Manastirin e Shen Naumit.
Nisemi drejt qytetit te Ohrit, ku do te vizitojme Kishen Kuneo, Kishen e Shen Sofise, Amfiteatrin, qendren e qytetit. Konsumojme dreken ne qytet (individuale). Akomodimi ne hotel. Deri ne oren 20:00 shfrytezimi i ambjenteve relaxuaese ne hotel (pishina, sauna, jaccuzzi). Darka ne hotel .

Dita e dyte: Mengjesi ne hotel. Rreth ores 09:00 nisemi drejt Mavroves. Kohe e lire per ski deri ne oren 15:30. Kthimi drejt Tiranes, ndalese e shkurter ne Struge. Mberritja ne Tirane rreth ores 21:00.

Ne cmim perfshihet:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus komod
2. Shetitjet me autobus sipas programit
3. Akomodim në hotel Tino Sveti Stefan 4* ne Oher
4. Mëngjesi dhe darka për të gjitha ditët e qendrimit
5. Guide profesionale
6. Perdorimi i pishinave , sauna, jaccuzi.

Pagesat per femijet:

2 – 11.9 vjec —-> 50 % te shumes
Mbi 12 vjec —-> Pagese e plote

Shenim:
1. Ju keshillojme te merrni shapka me vete.
2. Uji nuk perfshihet ne cmim.

► Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese extra ne varesi te hoteleve ku qendrohet.

► Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.

► Per realizimin e ketij udhetimi numri minimal i pjesmarresve eshte 20

► Ne rast anullimi te udhetimit klienti njoftohet 3 dite para

► Per rezervim, mund te paguani 50% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 7 dite para nisjes.

► Ne rast anullimi nga klienti pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

Per rezervime: +355 69 99 61 122 / +355 68 33 33 887

Tur i konfirmuar

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment