General

Podgorice – Mostar – Medjugore Peligrinazh Ne Medjugorje – Ujevara Kravica

Cdo te Shtune te Diele

Programi:

Dita E Pare : Vizite Ne Podgorice – Mostar – Medjugore

Nisja nga Tirana ne oren 5:00 te mengjesit .
Vazhdimi i udhetimit drejt pikes kufitare te Hanit te Hotit .Procedura doganore Pas kalimit ne territorin e Malit te Zi ndalesa e para do te jete Ujevaren Niagara, ne Tuz, Podgorice. Ndalese per kafe dhe fotografi.
Vazhdimi i udhetimit me pas drejt Bosnje Hercegovines.
Vizite në Mostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim:
– Uren e famshme te Mostarit
-Rrugen e famshme te mjeshterve te vjeter
-Xhamine e madhe
-Katedralen e betonte te Mostarit (e vetmja ne Europe)
Kohe e lire me pas per te shetitur ne qyetin e vjeter te Mostarit.
Pas vizites se Mostarit vazhdimi udhetimit per ne Medjugorje
Akomodimi ne hotel dhe darka ne restorantin e hotelit.

Dita E Dyte : Peligrinazh Ne Medjugorje – Ujevara Kravica

Mengjesi ne hotel.
Pas mengjesit vizitojme Medjugoren ose vendi i Gospa Mira (Zonja e Paqes) si dhe Katedralen e Shenjtë te qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vendi të bekuar.
Nisja me pas drejt Kryqit te Shen Marise, vendi i mrekulllive per shume besimtare qe vijne nga shtetet te ndryshem te botes per te vizituar kete vend hyjnor.
Vizite ne Kryqin e Shen Marise dhe ne Statujen qe qan.

Me pas vazhdojme viziten tone ne ujvarat Kravicas ne nje nga mrekullite e natyres ne zonen e Medjugores.
Vazhdimi i udhetimit per ne kthim ne Tirane me nje ndales gjate rruges ne hyrje te Trebinjes .
Mberritja ne Tirane ne darke.
Fundi i sherbimit tone .

 

Ne cmim perfshihet:

Transporti me autobus komod.

Shoqerues gjate gjithe udhetimit.

Mengjesi dhe darka ne hotel

Ne cmim nuk perfshihet:

Drekat

Hyrja ne ujevaren kravica 4 euro personi

Hyrja neper muzeume

Kontakt: +355 69 99 61 122 / +355 68 33 33 887