General

Udhetim 1 ditor ne Mavrove

Cdo te diele 15 €/Personi

Nisja te dielen ora 6:00 ne mengjes.

Kalimi nga pika kufitare e Qafe Thanes, nje ndalese e shkurter per kafe.Vazhdojme udhetimin drejt Mavroves

Mberritja te pista e skive  Mavrovo.

Kohe e lire per ski deri ne oren 15:00.

Gjate kthimit, ndalese per kafe dhe pushim,

Kthimi ne Tirane ne mbremje.

Perfshihen ne cmim:

Transporti vajtje – ardhje  me autobuz komod

Tirane- Mavrove – Tirane

Nuk perfshihen ne cmim:

Paisjet e skive, aktivitete te tjera ne pisten e skive dhe asnje vakt.

Kontakt: +355 69 99 61 122 / +355 68 33 33 887 

Tur i konfirmuar

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment