Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status and track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy.

Already a member?

Login

3 Ditë Sofje – Shkup – 89€

Price
From€89
Price
From€89
This tour does not accept online payments.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1135
Tour Details

Udhëtim 3 ditor në Shkup Sofje 89 Euro

Çmimi 89 Euro

Data e udhëtimit:

20-22, 27-29 Prill

Dita e parë:
Nisja nga Tirana në orën 05:00 të mëngjesit në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës pushim për kafe dhe drekë. Mbërritja në Shkup, vizitë e shkurtër e qytetit. Nisja nga Shkupi në drejtim të Bullgarisë. Mberritja në Sofje. Sistemimi dhe darka në hotel.

Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel. Vizitë në monumentet kryesore të qytetit, duke filluar nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qëndror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, monumenti i Mbretit Çlirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Darka në hotel.

Dita e tretë:
Mëngjesi në hotel. Pas mengjesit nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mberritja në Tiranë.
Në çmim përfshihet:
-Udhëtim me autobus komod
-Hotel me 3* me mengjes dhe darke
-Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit
Në çmim nuk përfshihet:
-Gjithçka qe nuk është përmendur më sipër
-Hyrje në monumente dhe muzeume

#Shënim
-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.


Whatsapp                     Whatsapp

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat