3 Ditë Ski në Mavrov & Kodra e Diellit! – €79

Shën Valentin
From€79
Shën Valentin
From€79
This tour does not accept online payments.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1520
Tour Details

STRUGE – MAVROVE – KODRA E DIELLIT

Datat:

14 Shkurt – 16 Shkurt

 

Akomodimi në Hotel ‘Prestige’, 79 Euro!

Kliko këtu për Hotel ‘Tino’ 79 euro! (Pishina, Sauna Jakuzzi..)

 

Dita e pare: Nisja nga Tirana në orën 07:00, vazhdimi i udhëtimit tonë drejt qytetit të Pogradecit, ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Pas kalimit të pikës kufitare të ‘Tushemishtit’, vazhdojmë udhëtimin drejt pikës turistike të ‘Shën Naumit’. Ku do të vizitojmë rreth një orë peisazhin. Vazhdojmë udhëtimin tonë drejt qytetit të ‘Ohërit’ ku do të vizitojmë muzeun e Ujit, Kalanë e Qytetit dhe Qytetin e vjetër. Kohë e lirë rreth një orë për të konsumuar vaktin e drekës (shëtitje me varkë në liqenin e Ohërit). Vazhdimi i udhëtimit tonë drejt qytetit të Strugës ku do të qëndrojmë rreth një orë për të vizituar qytetin e Strugës. Akomodimi dhe darka në hotel.

Dita e dyte: Mengjesi ne hotel. Rreth ores 10:00 nisemi drejt Mavroves. Kohe e lire per ski deri ne oren 15:30. Vazhdimi i udhëtimit tonë drejt qytetit të Tetovës. Akomodimi dhe darka në Hotel. Mbrëmje e lirë.

Dita e trete: Mengjesi ne hotel. Rreth ores 09:30 vazhdojmë udhëtimin tonë drejt maleve të ‘Sharrit’ ku në to ndodhet një nga pistat më të mëdha për Ski në rajon (Popova Shapka ose e  quajtur në shqip Kodra e Diellit). Kohë e lirë për Ski deri në orën 15:30. Takimi me guidën dhe vazhdimi i udhëtimit drejt Tiranës. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës dhe mbërritja në Tiranë në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!!

 

Ne cmim perfshihet:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus komod
2. Shetitjet me autobus sipas programit
3. Akomodim në hotele me 4*

4. Mëngjesi dhe darka në hotel.

5. Shoqërues shqiptar.

6.  Të gjitha guidat sipas programit.

 

Pagesat per femijet:

-Fëmijët nga 0 deri në 1.9 falas.

2 – 11.9 vjec —-> 50 % te shumes
Mbi 12 vjec —->  Pagese e plote

 

KUJTESE
* Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 ditë para nisjes.
* Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
* Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat