5 Ditë, Selanik, Stamboll, Sofje – 139€

Price
From€139
Price
From€139
This tour does not accept online payments.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

8332
Tour Details

Selanik Stamboll Sofje

➡️ 9 – 13, 16 – 20 Prill
➡️ 29 Prill – 3 Maj

 

 

Dita e Parë:
Nisja nga Tirana në oren 03:00 të mëngjesit. Udhëtimi me autobus vazhdon drejt Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në hotel, darka e lirë.

Dita e Dytë:
Mëngjesi në hotel. Me pas nisemi për vizitë panoramike të qytetit të Selanikut ku vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, Zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdon udhëtimi për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll. Sistemimi në hotel.

Dita e Tretë:
Mëngjesi në hotel. Paradite vizitë panoramike me guidë në monumentet kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahçe, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, më pas vizitë në sheshin Taksim dhe në kullën e Gallatës. Mbasdite e lirë.

Dita e Katërt:
Mëngjesi në hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Pasdite nisemi për në Sofje. Mbrritja në Sofje, sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Pestë:
Mëngjesi në hotel. Vizitë në monumentet kryesore të qytetit të Sofjes. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.
Në çmim përfshihet:
– Udhëtimi me autobus vajtje ardhje
– Akomodim në hotel
– Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
– Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në çmim nuk përfshihet:
– Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
– Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Cmime te peraferta: (Sarajet e Sulltanit 10 Euro, Kisha e Shen Sofise 10 Euro, Kulla e Gallatës 6 euro, Shetitja me Anije 7 Euro, Akuariumi 99 Lira Turke, Muzeu i Luftes 4 Euro, Turkish Show 25 Euro )
3.Siguracioni jetes ne udhetim

-Siguracioni i shëndetit në udhëtim

Nuk përfshihet:

– Taksa e qytetit 1.5 deri 3 euro ne varesi te shtetit ku akomodoheni.

#Shënim
-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

-Fëmijët nga 0 deri në 2.9 falas.

-Nga 3 vjec deri në 6.9, 50% të shumës.

-Femijët nga 7 deri në 10.9 vjec paguajnë 70% të vlerës së paketës.


Whatsapp                     Whatsapp

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat