Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status and track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy.

Already a member?

Login

Meteora – Janinë – Kallabaka – 55€

Price
From€55
Price
From€55
This tour does not accept online payments.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1351
Tour Details

METEORA 2 DITE €55
VIZITOHEN: JANINE – METORA – KALLABAKA – KASTORIA

DATA E UDHETIMIT:

Cmimi Me Mengjes €55
Cmimi Me Mengjes + Darke €60

PROGRAMI:

Dita e pare : Nisja nga Tirana në oren 05.00 vazhdojme udhëtimin me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Dytë : Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e 6 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO.Vizite ne Kostur dhe konsumimi i drekes ne menyre individuale ( Nuk mungon sugjerimi i guides) Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri nga dogana e Kapshtices . Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe . Mberritja në Tiranë.
Fundi i sherbimit tone .

NE CMIM PERFSHIHET:
*TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE DHE SHETITJET PERKATESE ME AUTOBUS
*AKOMODIMI NE HOTEL
*MENGJESI + DARKA (SIPAS ZGJEDHJES TUAJ)
*MBREMJE FESTIVE PER PERSONAT QE ZGJEDHIN DARKEN NE HOTEL
*GUIDA SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
NE CMIM NUK PERFSHIHET
*DREKA E SECILES DITE
*SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
*HYRJA NE MANASTIRE

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-11.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 35 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

SHENIM

► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 20
► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA
► PER REZERVIM, MUND TE PAGUANI 50% TE SHUMES TANI, NDERSA PAGESEN E PLOTE DERI 7 DITE PARA NISJES.
► NE RAST ANULLIMI NGA KLIENTI PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat