Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status and track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy.

Already a member?

Login

Karaburun – Sazan, 1 DITË – 3000 LEKË

Price
Price

3000 LEKË

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

787
Tour Details

VIZITOHEN: SAZAN – KARABURUN

► 3 ,6 , 7 , 10 , 13 , 14 , 17 , 20 , 21 ,24 , 27 , 28 , 31 Korrik

► 3, 4 ,7, 10 ,11 ,14 , 17 , 18 , 21, 24, 25 , 28 , 31 Gusht

► 1 , 4 , 7 , 8 , 11 , 14 , 15 Shtator

Programi:

-Nisja nga Tirana ne oren 06:00 ( Nisja nga Durresi ne oren 06:30 ) .

Pushim i shkurter gjate rruges .Mberritja ne Vlore . Ne oren 9.30 nisim lundrimin me anije nga porti i Vlores .Ndales dhe vizite rreth 1 ore ne ishullin e Sazanit . Vizite panoramike ne shpellen e Haxhi Alise .
Plazh ne Karaburun 3-4 ore . Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 – 19:00

Nisja per ne Tirane . Ndales te shkurter gjate rruges . Mberritja ne Tirane rreth ores 21:30.

Duhet te keni me vete:

Veshje sportive , atlete , Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 liter.Rroba pambuku per nderrese, Rroba banje , Syze dielli , Fruta te thata , Cokollata.

NE CMIM PERFSHIHET:

  • *TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE

  • *BILETA E ANIJES

  • *PERDORIMI I SHEZLLONAVE NE ANIJE(NE BAZE TE DISPONUESHMERISE NGA KLIENTET E TJERE QE ANIJA DO TE KETE )

  • *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET:

GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM

SHENIM:

► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 3 DITE PARA NISJES
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

POLITIKAT E FEMIJEVE

0 – 2.99 VJEC PA PAGESE
3 – 5.99 VJEC 40 % DISCOUNT
MBI 6 VJEC PAGESE E PLOTE

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat