Hotel ‘Voco’ Podgorica 5*

Contact Us
Contact Us

+355 69 9961 122

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

991
Tour Details
Hotel Voco, Podgorica 5*:
Oferta e Vitit të Ri!

Paketa 2 netë/3 ditë, 31 Dhjetor – 2 Janar. Çmimi për person: 179€

Paketa 3 netë/4 ditë, 30 Dhjetor – 2 Janar. Çmimi për person: 225€

Paketa 3 netë/4 ditë, 31 Dhjetor – 3 Janar. Çmimi për person: 225€

 

Paketa përfshin:

  • Mëngjesi dhe darkën.
  • 2 Mbrëmje ‘Gala’ për Vitin e Ri me muzikë live në datat 31 Dhjetor & 1 Janar.
  • Në datën 31 Dhjetor, këngëtarët janë Grupi ‘Fisnikët’, muzikë live dhe në datën 1 Janar, muzikë live nga bandë Malajzeze.
  • Fëmijët nga 0 – 2.9 janë Falas!
  • Fëmijët nga 3 – 11.9 janë 50% të shumës totale.
  • SPA & Palestër & Sauna & Banjo Turke & Pishinë Dimërore
  • Parking Falas
  • Wi-Fi Falas

Paketa nuk përfshin:

  • Taksë 1.3€/person për ditë dhe 0.5€/fëmijë për ditë.

 

Çmimet e sezonit:

Nga data 15 Dhjetor – 30 Dhjetor 2019

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë superiore): 45€

Fëmijët nga mosha 0 – 2.9 vjec, të akomoduar me prindër janë falas!

Fëmijët nga mosha 3 – 11.9 vjec , 50% të shumës.

 

Çmimet e sezonit:

Nga data 2 Janar – 5 Janar, 2020

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë superiore): 50€

Fëmijët nga mosha 0 – 2.9 vjec, të akomoduar me prindër janë falas!

Fëmijët nga mosha 3 – 11.9 vjec , 50% të shumës.

 

Çmimet e sezonit:

Nga data 5 Janar – 10 Mars, 2020

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë superiore): 45€

Fëmijët nga mosha 0 – 2.9 vjec, të akomoduar me prindër janë falas!

Fëmijët nga mosha 3 – 11.9 vjec , 50% të shumës.

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat