Hotel ‘Radika’ 5* në Mavrov

Contact Us
Contact Us

+355 69 9961 122

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1420
Tour Details

Hotel ‘Radika’ 5* Mavrov:

Oferta e Vitit të Ri!

Paketa 2 netë/3 ditë, 31 Dhjetor – 2 Janar. Çmimi për person: 288€

Informacion:

 • Kjo paketë është e vlefshme nga data 31 Dhjetor deri në 2 Janar.
 • Paketa përfshin: 2 mëngjese/2 darka, 31 Dhjetor & 1 Janar, Darkë ‘Gala’  me muzikë live.
 • Pijet & ushqimet janë të përfshira vetëm në darkën ‘Gala’ 31 Dhjetor.
 • Fëmijët nga mosha 0 – 3.9 vjec, të akomoduar me prindër janë falas!
 • Fëmijët nga mosha 4 – 11.9 vjec – 135€ për dy netë mëngjes/darkë.
 • Personi i tretë në dhomë, paguan 238€ për dy netë mëngjes/darkë.

Në paketë përfshihen:

 • SPA (Sauna, Banjo Turke, Pishinë, Jakuzzi dhe Palestër).
 • Ambiente sportive (Futboll, Tennis, Bilardo).
 • Kënd lojrash për fëmijë.
 • Televizor me 81 Kanale.
 • Parking.
 • 5% taksë turisti
 • Fishekzjarrre,
 • Pijet e mirë se ardhjes në hotel.
 • Transport falas në pistën e skive ‘Zare Lazarevski’.

 

Çmimet e sezonit:

Nga data 26 Dhjetor – 26 Janar 2020

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë superiore): 69€

Çmimi për person në dhomë dyshe (junior suite): 79€

Çmimi për person në dhomë dyshe (apartament deluxe): 89€

Çmimi për person në dhomë dyshe (apartament presidencial): 145€

Të gjitha cmimet janë në Euro për person/natë që përfshin mëngjesin.

Fëmijët nga mosha 0 – 3.9 vjec, të akomoduar me prindër janë falas!

Fëmijët nga mosha 4 – 11.9 vjec – 30€ për fëmijë/natë.

Ekstra:

Dreka 19€ / person dhe Darka 19€ / person.

 

Çmimet e sezonit:

Nga data 27 Janar – 1 Prill

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë superiore): 49€

Çmimi për person në dhomë dyshe (junior suite): 59€

Çmimi për person në dhomë dyshe (apartament deluxe): 69€

Çmimi për person në dhomë dyshe (apartament presidencial): 129€

Të gjitha cmimet janë në Euro për person/natë që përfshin mëngjesin.

Fëmijët nga mosha 0 – 3.9 vjec, të akomoduar me prindër janë falas!

Fëmijët nga mosha 4 – 11.9 vjec – 20€ për fëmijë/natë.

Ekstra:

Dreka 15€ / person dhe Darka 15€ / person.

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat