Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status and track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy.

Already a member?

Login

Halkidiki

Contact
Contact

For reservations:

[email protected]
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

176
Transfer Details

Transferta për muajin: Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator.

Cmimi për transfertën në të gjitha hotelet e Halkidikisë është 60euro /person vajtje-ardhje.

Oraret:

Nga 10 Maj deri në 20 Shtator.

Nisja nga Tirana cdo ditë ora 03:00.

Nisja nga Halkidikia, cdo ditë ora 13:00.

 

Për rezervime dërgoni email në adresën: [email protected] datën e check-in, datën e check-out dhe emrin e hotelit. 
Rreth 30 minuta do t’ju dërgojmë konfirmimin me anë të email-it.

 

Kujdes: Transfertat tona janë 8+1 vënde ndaj rezervoni në kohë shërbimin tuaj.

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish