Brezovicë 1 Ditë – €15

Çdo të diel!
From€15
Çdo të diel!
From€15
11 January, 2020
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

485
Tour Details
BREZOVICE , PRIZREN

➡️  11, 12, 18, 19, 25, 26 Janar

➡️  1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 Shkurt

 

 

 

 

PROGRAMI:

Brezovice :

• Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe ne Kukes.
• Procedurat doganore ne doganen e Morines .
• Mberritja ne Brezovice .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 15:00 nisemi per ne qytetin e Prizreni .
• Ndalese ne Prizren , 60 – 90 minuta .
• Kthimi per ne Tirane .
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 21:30 – 22:00

• Fundi i sherbimit tone .

 

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.

 

NE CMIM PERFSHIHET:

  • *TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD

  • *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

 

NE CMIM NUK PERFSHIHET

  • *SIGURACION I JETES NE UDHETIM

  • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM

  • *PAJISJET E SKIVE

  • *TAKSA LOKALE 1 EURO PER HYRJEN NE PARKUN KOMBETAR TE BREZOVICES

 

#POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS;

• 3- 11.99 VJEC PAGUAJN 10 EURO

 

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSME SI ( MUNGES DOKMENTACIONI , ESPULS ETJ) .

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES. ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJSI  PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR  ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE.

►PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat