Hotel Bianca Resort SPA 5*

Contact Us
Contact Us

+355 69 9961 122

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1440
Tour Details
Bianca Resort SPA 5*:

Paketa përfshin:

  • Mëngjesi dhe darkën.
  • Fëmijët nga 0 – 6.9 janë Falas!
  • SPA & Palestërm & Sauna & Banjo Turke & Dhomë Relaksi
  • Parking Falas
  • Wi-Fi Falas

Paketa nuk përfshin:

  • Taksë 1.3€/person për ditë dhe 0.5€/fëmijë për ditë.
  • Pijet gjatë Vitit të Ri.

 

Cmimet e sezonit:

Nga data 3 Janar – 12 Janar, 2020

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë standarte): 89€

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë superiore): 99€

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë ekzekutive): 109€

Çmimi për person në dhomë dyshe (junior suite): 148€

Të gjitha cmimet janë në Euro për person/natë që përfshin mëngjesin/darka.

Fëmijët nga mosha 0 – 2.9 vjec, të akomoduar me prindër janë falas!

Fëmijët nga mosha 3 – 11.9 vjec – 20€ për fëmijë/natë.

Ekstra:

Dreka 12€ / person ndërsa fëmijët 6€.

 

Cmimet e sezonit:

Nga data 13 Janar – 12 Mars, 2020

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë standarte): 79€

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë superiore): 92€

Çmimi për person në dhomë dyshe (dhomë ekzekutive): 102€

Çmimi për person në dhomë dyshe (junior suite): 125€

Të gjitha cmimet janë në Euro për person/natë që përfshin mëngjesin/darka.

Fëmijët nga mosha 0 – 2.9 vjec, të akomoduar me prindër janë falas!

Fëmijët nga mosha 3 – 11.9 vjec – 20€ për fëmijë/natë.

Ekstra:

Dreka 12€ / person ndërsa fëmijët 6€.

 

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat