Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status and track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy.

Already a member?

Login

2 Ditë Strugë Ohër Drilon – 45€

Price
From€45
Price
From€45
This tour does not accept online payments.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2917
Tour Details

Udhëtim 2 ditor Strugë Ohër Drilon 45 Euro

Datat e udhëtimit :

Dita e parë:
Nisja nga Tirana në orën 06:00. Ndalesa gjatë rrugës. Nisja drejt pikës kufitare të Qafë Thanës. Ndalesa e parë do të jetë në Strugë tek Pazari i Vjetër dhe bashkimi i Lumit Drini i Zi me Liqenin e Ohrit ku mund të konsumoni kafen me pamje nga liqeni ose në rrugicat e qytetit.
Nisja drejt Ohrit i njohur ndryshe edhe si Jeruzalemi i Ballkanit. Vizitë në Ohër. Do të vizitohet pazari i vjetër i Ohrit apo siç njihet ndryshe Çarshia. Vizitë tek Muzeu i Ujit (një monument tjetër historik) i kësaj zone i njohur edhe si Fshati në Ujë. Vizitë në Manastirin e mrekullueshëm të Shën Naum-it. Pas shëtitjes mund të konsumoni drekën në një nga restorantet e zones (opsionale). Akomodimi në hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel.

Dita e dytë:
Mëngjesi në Hotel. Rreth orës 10:00 nisemi drejt Pogradecit dhe fshatit Buçimas tek shtepia ku është luajtur filmi “Zonja nga Qyteti” me aktoren e njohur artisten e popullit Violeta Manushi. Mundësi për të konsumuar dreken në një nga restorantet e zonës. Rreth orës 17:00 nisja drejt Tiranës. Mberritja në Tiranë rreth orës 20:00 – 21:00.

Ne çmim perfshihet:
-Transporti vajtje – ardhje me autobus komod
-Akomodimi në hotel Prestigj me 4* në Strugë
-Mëngjesi dhe darka në Hotel
-Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit

Fëmijët
-Nëse nuk i ka mbushur 18 vjeç dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

#Shënim
-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

 

 


Whatsapp                     Whatsapp

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat