Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status and track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy.

Already a member?

Login

1 Ditë Strugë Ohër Drilon – 15€

Price
From€15
Price
From€15
This tour does not accept online payments.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1555
Tour Details

Udhëtim 1 Ditor Strugë Ohër Drilon
Çmimi 15 Euro

Datat e nisjeve:

28 Prill

5, 12, 19, 26 Maj

Dhe çdo te dielë në vazhdim

 

Programi:

Nisja nga Tirana në orën 06:00 te mëngjesit. Ndalesa gjatë rrugës. Nisja drejt pikës kufitare të Qafë Thanës. Ndalesa e parë do të jetë në Strugë tek Pazari i Vjetër dhe bashkimi i Lumit Drini i Zi me Liqenin e Ohrit. Dreka e lire. Pas dreke nisja drejt Ohrit, i njohur ndryshe edhe si Jeruzalemi i Ballkanit. Vizitë në Ohër. Do të vizitohet pazari i vjetër i Ohrit apo siç njihet ndryshe Çarshia. Vizitë tek Muzeu i Ujit , i njohur edhe si “Fshati në Ujë”. Vizitë në Manastirin e mrekullueshëm të Shën Naum-it. Nisemi drejt Fshatit Buçimas tek shtepia ku është luajtur filmi “Zonja nga Qyteti”. Rreth orës 18:00 nisja drejt Tiranës. Mbërritja në Tiranë rreth orës 20:00.

Në çmim përfshihet
– Transporti vajtje – ardhje me mjet komod.
– Vizitat sipas programit
– Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

Fëmijët
– Nëse nuk i ka mbushur 18 vjeç dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju njoftojme se
– Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
– Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.


Whatsapp                     Whatsapp

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat