1 Ditë, Budva – 15€

Price
Price

€15

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

10004
Tour Details

Udhëtim 1 Ditor Budva Kotor Shën Stefan
Çmimi 15 Euro

Datat e nisjeve:

Cdo te diel!

 

Programi:

Nisja nga Tirana në orën 06:00 të mëngjesit, kryerja e proçedurave kufitare në Muriqan.
Gjatë rrugës bejmë një ndalese panoramike në Ishullin e njohur Shën Stefan. Vazhdojmë rrugën drejt Budves për të vizituar Qytetin e Vjetër, kërcimtaren e Budvës, Portin e Jahteve . Pastaj nisemi për Kotor ku në drejtimin e guidës tonë do të vizitohen atraksionet më tërheqëse të këtij qyteti. Kohë e lirë nëse koha premton. Nisja drejt Tiranës, mbërritja rreth orës 21:00 të mbrëmjes.

Në çmim përfshihet
– Transporti vajtje – ardhje me mjet komod.
– Vizitat sipas programit
– Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

Fëmijët
– Nëse nuk i ka mbushur 18 vjeç dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju njoftojme se
– Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
– Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.


Whatsapp                     Whatsapp

Photos
Matias Travel | Office
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish
WhatsApp chat