Medjugore, Mostar – 2 ditë – 55€

Çmimi
Vetëm€55
Çmimi
Vetëm€55
Ky tur nuk pranon pagesa online.

Vazhdo Rezervimin

Ruaje Te Të Preferuarat

Që të shtoni një tur te të preferuarat duhet të regjistroheni.

3659
Detajet e Turit

Udhëtim 2 ditor Medjugore Mostar – Ujëvara Kravica 55 Euro

Datat e udhëtimit

➡️  7 – 8, 14 – 15, 15 – 16, 21 – 22, 22 – 23, 28 – 29 Mars

➡️  4 – 5, 11 – 12, 12 – 13, 18 – 19, 19 – 20, 25 – 26 Prill

➡️  1 – 2, 2 – 3, 9 – 10, 16 – 17, 23 – 24, 30 – 31 Maj

 

Dita e Parë : Podgoricë – Mostar – Medjugore
Nisja nga Tirana në orën 05:00 të mëngjesit .Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës kufitare të Hanit të Hotit. Proçdura doganore. Pas kalimit në territorin e Malit të Zi ndalesa e parë do të jetë në Ujëvaren Niagara në Podgoricë. Ndalesë për kafe dhe fotografi. Vazhdimi i udhëtimit drejt Bosnje Hercegovinës. Vizitë në Mostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim : Urën e famshme të Mostarit, rrugën e famshme të Mjeshtërve të Vjetër, Xhaminë e Madhe, Katedralen e Betontë të Mostarit (e vetmja në Europe) Kohë e lirë me pas për të shëtitur në qyetin e vjetër të Mostarit. Pas vizitës se Mostarit vazhdimi i udhëtimit për në Medjugorje Akomodimi ne hotel dhe darka ne restorantin e hotelit.

Dita e Dytë : Peligrinazh në Medjugorje – Ujëvara Kravica
Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit vizitojmë Medjugoren ose vendin e Gospa Mira (Zonja e Paqes) si dhe Katedralen e Shenjtë të qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vëndi të bekuar. Nisemi drejt Kryqit të Shën Marisë, vëndi i mrekulllive për shumë besimtarë që vijnë nga shtete të ndryshme të botës për të vizituar këtë vënd hyjnor. Vizitë në Kryqin e Shën Marisë dhe në Statujën që qan. Më pas vazhdojmë vizitën tonë në Ujvarat e Kravicas në një nga mrekullitë e natyrës në zonën e Medjugores. Kthimi drejt Tiranës me një ndalesë gjatë rrugës në hyrje të Trebinjës . Mberritja në Tiranë në darkë. Fundi i sherbimit tone .

Në çmim perfshihet:
-Transporti me autobus komod.
-Shoqërues gjatë gjithë udhëtimit.
-Mëngjesi dhe darka në hotel

Ne çmim nuk perfshihet:
-Drekat
-Hyrja në Ujëvarën Kravica 4 Euro personi
-Hyrja nëper muzeume

Fëmijët
– 1 – 2.99 Vjeç —-> Falas
– Mbi 3 Vjeç —-> Pagesë e plotë
– Nëse nuk i ka mbushur 18 vjeç dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

#Shënim
-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.


Whatsapp                     Whatsapp

Foto
Zyra | Matias Travel
sqShqip
en_USEnglish sqShqip
WhatsApp chat