Kolashin 1 ditor! 15€

Çdo të diel!
Vetëm€15
Çdo të diel!
Vetëm€15
Ky tur nuk pranon pagesa online.

Vazhdo Rezervimin

Ruaje Te Të Preferuarat

Që të shtoni një tur te të preferuarat duhet të regjistroheni.

837
Detajet e Turit

Tur 1 ditor në Kolashin

12, 19, 26 Janar

2, 9, 16, 23 Shkurt

 

Programi :

• Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe gjate rruges per ne doganen e Hanit te Hotit .
• Kryerja e procedurave doganore .
• Mberritja ne Kolashine .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 14:00 – 15:00 nisemi per ne qytetin e Podgorices .
• Kthimi per ne Tirane .
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 21:30 – 22:00

• Fundi i sherbimit tone .

 

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.

 

NE CMIM PERFSHIHET

 

*TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
*GUIDA

 

NE CMIM NUK PERFSHIHET

 

*PAJISJET E SKIVE
*SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
*GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR NE RUBRIKEN “NE CMIM PERFSHIHET”

 

SHENIM

#POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS;
• 3- 11.99 VJEC PAGUAJN 10 EURO

 

#SHENIM
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

 

 

Foto
Zyra | Matias Travel
sqShqip
en_USEnglish sqShqip
WhatsApp chat