Karaburun – Sazan, 1 DITË – 2600 LEKË

Çmimi
Çmimi

2600 LEKË

Ruaje Te Të Preferuarat

Që të shtoni një tur te të preferuarat duhet të regjistroheni.

2743
Detajet e Turit

VIZITOHEN: SAZAN – KARABURUN

Vetëm Të Dielava –  Gjithë Verën! 

 

Programi:

-Nisja nga Tirana ne oren 06:00 ( Nisja nga Durresi ne oren 06:30 ) .

Pushim i shkurter gjate rruges .Mberritja ne Vlore . Ne oren 9.30 nisim lundrimin me anije nga porti i Vlores .Ndales dhe vizite rreth 1 ore ne ishullin e Sazanit . Vizite panoramike ne shpellen e Haxhi Alise .
Plazh ne Karaburun 3-4 ore . Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 – 19:00

Nisja per ne Tirane . Ndales te shkurter gjate rruges . Mberritja ne Tirane rreth ores 21:30.

Duhet te keni me vete:

Veshje sportive , atlete , Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 liter.Rroba pambuku per nderrese, Rroba banje , Syze dielli , Fruta te thata , Cokollata.

NE CMIM PERFSHIHET:

  • *TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE
  • *BILETA E ANIJES
  • *PERDORIMI I SHEZLLONAVE NE ANIJE(NE BAZE TE DISPONUESHMERISE NGA KLIENTET E TJERE QE ANIJA DO TE KETE )
  • *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET:

GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM

SHENIM:

► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 3 DITE PARA NISJES
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME NGA KLIENTI 49 ORE PARA NISJES!

POLITIKAT E FEMIJEVE

0 – 2.99 VJEC PA PAGESE
3 – 5.99 VJEC 40 % DISCOUNT
MBI 6 VJEC PAGESE E PLOTE

Foto
Zyra | Matias Travel
sqShqip
en_USEnglish sqShqip
WhatsApp chat