Logohu te Matias Travel

Regjistrohu

Me një llogari te Matias Travel ju do të keni mundësi të shikoni të gjitha udhëtimet & faturat dhe rezervimet e kryera në kohë reale!
Emri (username)*
Fjalëkalimi*
Përsërit fjalëkalimin e ri*
Emri*
Mbiemri*
Email*
Telefoni*
Shteti*
* Duke krijuar një llogari ju jeni dakortë me kushtet e përdorimit.

All-Inclusive në Halkidiki – 269€

Për rezervime:
Për rezervime:
+355 69 9961 122
+355 68 333 3887
Ruaje Te Të Preferuarat

Që të shtoni një tur te të preferuarat duhet të regjistroheni.

594
Nga data: 10 Maj deri në 20 Shtator - Pushime All Inclusive në Halkidiki
Bomo Olympic Kosma Hotel 3*

4 Ditë – All Inclusive – 269€

5 Ditë – All Inclusive – 335€

7 Ditë – All Inclusive – 475€

Të përfshira:  Transporti, Trajtimi All-Inclusive.

 

Xenios Theoxenia Hotel 4*

4 Ditë – All Inclusive – 329€

5 Ditë – All Inclusive – 419€

7 Ditë – All Inclusive – 595€

Të përfshira:  Transporti, Trajtimi All-Inclusive.

 

Possidi Paradise Hotel 4*

4 Ditë – All Inclusive – 305€

5 Ditë – All Inclusive – 395€

7 Ditë – All Inclusive – ?€

Të përfshira:  Transporti, Trajtimi All-Inclusive.

 

Royal Hotel And Suites 4*

4 Ditë – All Inclusive – 339€

5 Ditë – All Inclusive – 429€

7 Ditë – All Inclusive – 610€

Të përfshira:  Transporti, Trajtimi All-Inclusive.

 

Sugjerime të tjera..

Nëse ju intereson ndonjë hotel tjetër, ju lutemi të na kontaktoni për ofertat momentale!

 

+355 69 9961 122

sqShqip
en_USEnglish sqShqip
WhatsApp chat