Logohu te Matias Travel

Regjistrohu

Me një llogari te Matias Travel ju do të keni mundësi të shikoni të gjitha udhëtimet & faturat dhe rezervimet e kryera në kohë reale!
Emri (username)*
Fjalëkalimi*
Përsërit fjalëkalimin e ri*
Emri*
Mbiemri*
Email*
Telefoni*
Shteti*
* Duke krijuar një llogari ju jeni dakortë me kushtet e përdorimit.

All-Inclusive në Korfuz – 209€

Për Rezervime:
Për Rezervime:
+355 69 9961 122
+355 68 333 3887
Ruaje Te Të Preferuarat

Që të shtoni një tur te të preferuarat duhet të regjistroheni.

2747
Nga data: 10 Maj deri në 20 Shtator - Pushime All Inclusive në Korfuz
Hotel Alexandros 4*

4 Ditë – All Inclusive – 209€

5 Ditë – All Inclusive – 280€

7 Ditë – All Inclusive – 340€

Të përfshira:  Transporti, Trajtimi All-Inclusive.

 

Hotel Belvedere 3*

4 Ditë – All Inclusive – 270€

5 Ditë – All Inclusive – 340€

7 Ditë – All Inclusive – 480€

Të përfshira:  Transporti, Trajtimi All-Inclusive.

 

Corfu Residence 4*

4 Ditë – All Inclusive – 240€

5 Ditë – All Inclusive – 300€

7 Ditë – All Inclusive – 460€

Të përfshira:  Transporti, Trajtimi All-Inclusive.

 

Hotel Ionian Princess 4*

4 Ditë – All Inclusive – 300€

5 Ditë – All Inclusive – 380€

7 Ditë – All Inclusive – 540€

Të përfshira:  Transporti, Trajtimi All-Inclusive.

 

Sugjerime të tjera..

Nëse ju intereson ndonjë nga hotelet e mëposhtme, ju lutemi na kontaktoni.. për ofertat momentale!

 

+355 69 9961 122

Livadi Nafsika Hotel 3*
Blue Princess Beach Resort 4*
Panorama Sidari Hotel 3*
Messonghi Beach Resort 3* Superior
Magna Graecia Hotel 4*
Primasol Louis Ionian Sun 4*
Mareblue Beach Resort 4*
Elea Beach Hotel 4*
Almyros Beach Hotel 5*
Gelina Village Aqua Park 5*
Labranda Sandy Beach Resort 5*
Grecotel Lux.Me Daphnila Bay Dassia 5*
sqShqip
en_USEnglish sqShqip
WhatsApp chat