Logohu te Matias Travel

Regjistrohu

Me një llogari te Matias Travel ju do të keni mundësi të shikoni të gjitha udhëtimet & faturat dhe rezervimet e kryera në kohë reale!
Emri (username)*
Fjalëkalimi*
Përsërit fjalëkalimin e ri*
Emri*
Mbiemri*
Email*
Telefoni*
Shteti*
* Duke krijuar një llogari ju jeni dakortë me kushtet e përdorimit.

Llogaritë Bankare

DETAJET E LLOGARIVE:

UNION BANK SHA

 • Mbajtesi i Llogarise: MATIAS TRAVEL BUS shpk
 • Llogaria ne Euro:  111395001020125
 • IBAN: AL771214111060111395001020125
 • SWIFT: UNALALTR

BANKA KOMBETARE TREGTARE

 • Mbajtesi i Llogarise: MATIAS TRAVEL BUS shpk
 • Llogaria ne Euro: / Leke 421002344
 • IBAN: AL4620511210002344CLPRCFEURD
 • SWIFT: NCBAALTX

RAIFFAISEN BANK SHA

 • Mbajtesi i Llogarise: MATIAS TRAVEL BUS shpk
 • Llogaria ne Leke: 0001328424
 • IBAN: AL78202111300000000001328424
 • Llogaria ne Euro: 0011328424
 • IBAN: AL63202111300000000011328424
 • SWIFT: SGSBALTXXXX

CREDINS BANK SHA

 • Mbajtesi i Llogarise: MATIAS TRAVEL BUS shpk
 • Llogaria ne Leke: 00001172226
 • IBAN: AL49212112120000000001172226
 • Llogaria ne Euro: 00001172231
 • IBAN: AL11212112120000000001172231
 • SWIFT: CDISALTR

INTESA SANPAOLO BANK SHA

 • Mbajtesi i Llogarise: MATIAS TRAVEL BUS shpk
 • Llogaria ne Euro: 21012335303
 • IBAN: AL86208110080000021012335303
 • SWIFT: USALALTR
sqShqip
en_USEnglish sqShqip
WhatsApp chat