Ture ne Janar

Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice - Budva - Kotor 2 - 4 JANAR 119€

Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice – Budva – Kotor 119€ 2 – 4 JANAR 119 EURO Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Mavrove , Tur ne Oher 2 - 4 JANAR Cmimi 99 Euro/personi

Paketa tre ditore akomodimi Hotel Tino Sveti Stefan 4* 99 Euro/personi Dita e pare: Nisja nga Tirana Lexo me teper
Rezervo tani