Dhjetor

Krishtlindje ne Dubrovnik 23 - 25 Dhjetor Cmimi 99 Euro/personi

TIRANE – BUDVA – DUBROVNIK – CAVTAT – KOTORR – TIRANE 23 – 25 Dhjetor   RIXOS LIBE Lexo me teper
Rezervo tani

Krishtlindje ne Kolashin dhe tur ne Podgorice - Budva - Kotor 24 - 26 Dhjetor 119€

Cmimi per person 99
Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice – Budva – Kotor 99€ 21 – 23 Dhjetor 99 EURO Lexo me teper
Rezervo tani

Krishtlindje ne Selanik - Stamboll - Sofje 22 - 26 Dhjetor Cmimi 139 Euro/ Personi

Cmimi per person 139
🎄Tur 5 Ditor Selanik – Stamboll – Sofje🎄 Cmimi 139 Euro  22 – 26 Dhjetor  Lexo me teper
Rezervo tani

Krishtlindje ne Viene - Budapest - Beograd 22 - 26 Dhjetor 199 Euro/Personi

Cmimi per person 199
TUR 4 NETE 5 DITE VJENE – BUDAPEST  🎄22 -26  Dhjetor 🎄 Cmimi: 199 Euro/personi Dita e Lexo me teper
Rezervo tani

Mal i Zi date15 - 16 Dhjetor Cmimi 39 Euro/personi

Cmimi per person 39
Tur dy ditor ne Rivieren e Malit te Zi 39 Euro/personi 15 – 16 Dhjetor  Cmimi  39 Euro Vizit Lexo me teper
Rezervo tani

Mostar Medjugore Ujevara Kravica Date 24 - 25 Dhjetor Cmimi 60€

Cmimi per person 60
Podgorice – Mostar – Medjugore Peligrinazh Ne Medjugorje – Ujevara Kravica Cdo te Shtune Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice 15 - 16  Dhjetor Cmimi 59 €

Cmimi per person 59
PROGRAMI DY DITOR PER SKI NE KOLASHIN Hotel Verde Complex & Spa 4* 2 Dite, € 59  15 – Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Mavrove tur ne Oher date 22 -23 Dhjetor Cmimi 55 Euro

Cmimi per person 55
Tur Oher dhe Ski ne Mavrove Hotel Tino Sveti Stefan 4* (Ne Oher , me Sauna , Pishina te brendshme , Lexo me teper
Rezervo tani

Super Oferte 4 Dite Stamboll 23 - 26 Dhjetor 99 Euro/Personi

Tur ne Selanik – Stamboll Cmimi 99 Euro/Personi   23 – 26 Dhjetor Krishtlindje   99 Lexo me teper
Rezervo tani

Tur 3 ditor ne Sarajeve 23 - 25 Dhjetor 89 Euro/personi

Cmimi per person 89
Turi zgjat 3 dite 89 Euro/personi    23 – 25 Dhjetor Dita 1: Ora 05.00 Nisja nga Tirana. Kal Lexo me teper
Rezervo tani

VIT I RI NE STAMBOLL 30 Dhjetor - 2 Janar 2019  MBREMJE GALA CMIMI 189 EURO

VIT I RI NE STAMBOLL 30 Dhjetor – 2 Janar 2019  MBREMJE GALA  3NETE/4DITE CMIMI 189 EURO Dit Lexo me teper
Rezervo tani

Viti i Ri ne Hotel Verde Lux 4*S  31 Dhjetor - 2 Janar Cmimi 169 euro personi

Viti i Ri ne Hotel Verde Lux 4*S  31 Dhjetor – 2 Janar Mbremje Gala ne date 31 dhe date 1 Jan Lexo me teper
Rezervo tani