Ture Bore

Bianca Resort 5 * Kolashine

Bianca Resort & Spa 4*+ eshte resort alpin qe ndodhet ne Kolashine, afer nje nder pistave me te Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice - Budva - Kotor 26 - 28 Janar 99€

Cmimi per person 99
Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice – Budva – Kotor 99€ Date: 26 – 28 Janar ; Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice 27 - 28 Janar 59€

PROGRAMI DY DITOR PER SKI NE KOLASHIN / Hotel Verde Complex & Spa 4* 2 Dite, €59 Date: 27  Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Mavrove - Tur ne Struge Oher 27 - 28 Janar 39 Euro/p

Cmimi per person 39
Tur dhe ski ne Mavrove 2 Dite 39 Euro/personi Ski dhe Tur Ne Mavrove – Struge – Oher Da Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Mavrove , Tur ne Oher 26 - 28 Janar 89 Euro/p

Cmimi per person 89
Paketa tre ditore akomodimi Hotel Tino Sveti Stefan 4* Datat: 26 – 28 Janar ; 2 – 4 Shk Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Mavrove dhe Relax ne Oher 27 - 28 Janar 55 Euro

Cmimi per person 55
Tur Oher dhe Ski ne Mavrove Ju prezantojme me hotelin: Hotel Tino Sveti Stefan 4* ; (Ne Oher , me Lexo me teper
Rezervo tani