General

Turi zgjat 3 dite 29 Shtator – 1 Tetor 99 Euro/personi

Festat e Nentorit: 24 – 26 Nentor ; 27 – 29 Nentor

Dita 1:
Ora 05.00 Nisja nga Tirana. Kryerja e procedurave kufitare. Vizite e shkurter dhe pushim kafeje ku mund te konsumohet nje mengjes i lehte ne Nikshiq. Pas ketij pushimi do te nisemi te bejme nje vizite ne Megjugorje ose vendi I Gospa Mira ( Zonja e Paqes) ku do te vizitojme Katedralen e Shenjte dhe shijojme bukurite e ketij vendi te bekuar. Nisja per ne Sarajeve. Mberritja ne Sarajeve dhe akomodimi ne hotel. Kohe e lire per te shfrytezuar facilitetet e hotelit pishina olimpike e mbyllur banja turke xhakuzi etj. Darka.

(Per shkak te hapsires se pamjaftueshme kohore, kush deshironi te vizitoje Kryqin, mund ta realizoje vetem me taksi, qe eshte me pagese ekstra, 10 euro vajtje-arrdhje per 4 persona)

Dita 2:
Mengjesi. Fillojme vizitat ne oborrin e familjes Mbreterore te Hasburgve ne Ilizha dhe pas kesaj vizite transferohemi ne Vrela Bosna ose Mushkerite e Sarajeves.( pagese extra 1 euro) .Nisemi per vizitat nr Bashqarshi,Xhamite dhe Kishat e Sarajeves,qe jo me kot eshte quajtur Jeruzalemi i Europes. Ne marreveshje me grupin mund te organizohet shopping ne qendrat e medha tregtare si SKENDERAJ, OBI, VISA ose ROBOT. Kohe e lire dhe konsumimi i drekes ne nje nga lokalet e qendres se qytetit. Kthimi ne hotel dhe shfrytezimi i ambienteve te hotelit.

Dita 3:
Ora 07.30-08.00 Mengjesi. Pas mengjesit nisja per ne Tirane. Ne rrugen e kthimit do te fillojme vizitat ne Mostar ose qyteti i Menekshese ku do te kemi mundesine te shohim Uren e famshme te Mostarit,rrugen e dyqaneve te mjeshterve te vjeter,Xhamine e Madhe dhe Katedralene e Betonte te Mostarit ( e vetmja ne bote). Pas perfundimit te vizites ne Mostar . Nisja per ne Tirane. Gjate rruges pushime te shkurtera kafeje. Mberritja ne Tirane ne oret e vona te darkes dhe fundi i sherbimeve tona.

Detaje të tjera
SHENIM:
(Per shkak te hapsires se pamjaftueshme kohore, kush deshironi te vizitoje Kryqin, mund ta realizoje vetem me taksi, qe eshte me pagese ekstra, 10 euro vajtje-arrdhje per 4 persona)
Ne cmim perfshihen:

Udhetim me autobus komod Tirane-Sarajeve-Tirane.
Akomodimi ne Hotel Hollywood 4* per 2 nete qendrimi.
Mengjeset dhe darkat.
Shoqerues shqiptar gjate gjithe udhetimit.
Shfrytezimi i pishinave dhe xhakuzit ne ambjentet e brendshme te hotelit.

Ne cmim nuk perfshihet:

Kerkesat ekstra jashte programit.
Siguracioni jetes
Vizita tek kryqi ne Medjugorje.

Shenim:

Krevati mund te mos jete dopio, por 2 krevate tek te bashkuar.
Personi tek, ne dhome dyshe, paguan 30 Euro shtese.
Zbritja per transport individual eshte 20 Euro.
Femijet:

0-2 vjec jane falas;
2-12 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton 20 Euro zbritje;
mbi 12 vjec paguan si i rritur.
nese nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udheton me njerin ose asnjerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar.

Per rezervime: +355 69 99 61 122 / +355 68 33 33 887