General

Tur 3 Ditor ne Beograd 109 Euro/personi

Date: 29 Shtator – 1 Tetor

Festat e Nentorit: 24 – 26 Nentor ; 27 – 29 Nentor

Dita 1:
Ora 05:00, nisja nga Tirana me autobus drejt pikës kufitare të Hani i Hotit.

Pas kryrjes së formaliteteve kufitare nisemi në drejtim të Podgorices e më pas të pikës kufitare Bjelopolje që lidh Malin e Zi me Serbine, pas hyrjes në Serbi i drejtohemi qytetit të parë të Serbise, qyteti i Zllatiborit ose “Qyteti i Artë” dhe vazhdojmë rrugën për në qendrën administrative të Serbise Beograd, mbasdite arrijmë në kryeqendrën Sllave, akomodohemi dhe shëtitje e lirë.

Dita 2:
Pas mëngjesit fillojmë vizitat në katadralen e madhe të Sv. Saves, kalojmë në rrugën e famshme Skaderlie dhe drejtohemi në sheshin kryesor të qytetit. Pas kësaj do të drejtohemi:

në Kalanë e madhe Kalemegdan;
Beogradin e ri;
uren e re Ada mbi lumin Danub;
Rrugen e Shkodraneve;
pallatin e Presidentit apo dhe ate te Parlamentit;
si dhe ndertesa te tjera muzeale.
Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare USCE ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Në varesi të dëshirës së grupit dhe me pagesë ekstra mund të organizohet një udhëtim në lumin SAVA dhe DANUB.

Dita 3:
Mëngjesi dhe pastaj marrim rrugën e kthimit për në Tirane, duke bërë pushime të shkurtëra kafeje.

 Ne cmim perfshihet:

  • Udhetim me autobus komod.
  • Akomodimi ne hotel me mengjes dhe darke
  • Guide ne gjuhen shqipe gjate  udhetimit.

Ne cmim nuk perfshihet:

  • Pagesat per hyrje ne muzeume
  • Siguracioni i shendetit ne udhetim

KUJTESE:

* Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 ditë para nisjes.
* Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
* Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Per rezervime: +3555 69 99 61 122 / +355 68 33 33 887