General

Budapest me Avion, 3 dite, 79€

Fluturim Direkt Podgorice – Budapest – Podgorice

Transferta Tirane – Podgorice – Tirane (30 Euro/personi)

Budapest, 3 dite, 79€

Datat e nisjeve dhe cmimet perkatese:

Nisje ne Shkurt per udhetimet 3 Ditore:

✅ Datat:
1 – 3 Shkurt

6 – 8 Shkurt

8- 10 Shkurt

13 – 15 Shkurt

15 – 17 Shkurt

20 – 22 Shkurt

22 – 24 Shkurt

27 Shkurt – 1 Mars

Budapest, 4 dite, 99€

Nisje ne Shkurt Per udhetimet 4 Ditore :

✅ Datat:
3 – 6 Shkurt

10 – 13 Shkurt

17 – 20 Shkurt

24 – 27 Shkurt

———————————————————————–

Budapest, 3 dite, 79€

Datat e nisjeve dhe cmimet perkatese:

Nisje ne Mars per udhetimet 3 Ditore:

✅ Datat:

1 – 3 Mars

6 – 8 Mars

8 – 10 Mars

21 – 23 Mars

27 – 29 Mars

Budapest, 4 dite, 99€

Nisje ne Mars Per udhetimet 4 Ditore :

✅ Datat:
3 – 6 Mars

16 – 19 Mars

KUJDES: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale. Mund te ndodhe qe keto cmime te ndryshojne per keto data, por agjentet tane mund t’ju gjejne te njejtin cmim per data te tjera. Rezervoni sa me pare, qe perfitoni keto cmime.

Per informacione me te detajuar rreth : Transfertes, Guides se qytetit mund te pyesni agjentet tane per t’ju dhene informacionin e nevojshem.

KUJDES: Cmimet me poshte jane referenciale dhe momentale. Cmimet rriten me shitjen e biletave. Kontaktoni me agjentet tane per t’ju gjetur oferten me te pershtatshme!

Per rezervime: +355 69 99 61 122 / +355 68 33 33 887

Tur i konfirmuar

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment