Dhjetor

Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice - Budva - Kotor 23 - 25 Dhjetor 99€

KY UDHETIM DO TE REALZIOHET NE DATAT E NISJEVE SI ME POSHTE Date 23 – 25 Dhjetor Cmimi: 99 eur Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice 23 - 24 Dhjetor 59€

PROGRAMI DY DITOR PER SKI NE KOLASHIN / Hotel Verde Complex & Spa 4* 2 Dite, €59 Date: 23  Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Mavrove , Tur ne Oher Hotel Tino 23 - 25 Dhjetor 75 Euro/p

Paketa tre ditore akomodimi Hotel Tino Sveti Stefan 4* Datat: 23 – 25 Dhjetor Datat: 2 – Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Mavrove dhe Relax ne Oher 2 - 3 Dhjetor 55 Euro

Tur Oher dhe Ski ne Mavrove Ju prezantojme me hotelin: Hotel Tino Sveti Stefan 4* ; (Ne Oher , me Lexo me teper
Rezervo tani

Ski ne Popova Sapka Hotel Scardus 4* 23 - 25 Dhjetor 109 Euro/p

Ski ne Popova Sapka, Hotel Skardus 4* ( Tetove ) Date: 23 – 25 Dhjetor Cmimi: 109 Euro/person Lexo me teper
Rezervo tani

Ski në Zhabjak, nisje me 23 - 25 Dhjetor, 3 dite, €109

Ski ne Zhabjak 109 Euro/personi Datat ne vazhdim: 23 – 25 Dhjetor ; 1 – 3 Janar Dita Lexo me teper
Rezervo tani

VITI I RI NE STAMBOLL 30 DHJETOR - 2 JANAR 199 €

Cmimi per person 199
VITI I RI NE STAMBOLL Hotel Grand Beyazit Istanbul 4*S – 199 Euro/personi (ne qender) Dita 1: Lexo me teper
Rezervo tani