Behuni pjese e turit te rradhes

Plazh ne Dhermi , Drymadhes & Gjipe 1 - 2 Korrik

Plazh ne Dhermi , Drymadhes & Gjipe. Data e udhetimit : 1 – 2 Korrik ——— Lexo me teper
Rezervo tani

Tur dhe plazh ne Barcelone 10 Dite 20 - 29 Korrik 550 Euro

Cmimi per person 550
Tur 10 Ditor per vetem 550 Euro/personi Date 20 – 29 Korrik ; 550 Euro/personi Dita e pare: Ni Lexo me teper
Rezervo tani

Plazh dhe tur ne Zakynthos 8 Dite

Matias Travel e vetmja agjensi turistike qe ofron Charter Bus ne cilesine maksimale per nje udhetim Lexo me teper
Rezervo tani

Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike, 13 Ditë 599€

Cmimi per person 599
Tur 13 ditor Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike, 13 Ditë 599€ Date: 12 – 24 Korrik Dita e Lexo me teper
Rezervo tani

Tur ne Stamboll- Selanik 6 - 9 Korrik 129 Euro/p

Tur ne Selanik – Stamboll Datat: 6 – 9 Korrik Cmimi : 129 Euro/personi Dita 1: Nisja n Lexo me teper
Rezervo tani

Plazh dhe tur ne Zakynthos 5 Dite

Matias Travel e vetmja agjensi turistike qe ofron Charter Bus ne cilesine maksimale per nje udhetim Lexo me teper
Rezervo tani

Tur 2 ditor ne Mal te Zi 1 - 2 Korrik 45 Euro

Tur 2 Ditor ne Budva – Kotor – Ulqin – ADA BOJANA – Shen Stefan Date: 1 &# Lexo me teper
Rezervo tani

Tur ne Lefkada 23 - 25 Qershor 99 Euro/personi

Data e udhtimit: 23 – 25 Qershor Vizitohet : Lefkada – Parga – Janina Programi 3 Lexo me teper
Rezervo tani

Plazh 5 dite ne Budva - Kotor - Ulqin 26 - 30 Qershor 139 Euro

Plazh 5 dite ne Budva – Kotor – Ulqin Muaji Qershor: 26 – 30 Qershor Cmimi: 13 Lexo me teper
Rezervo tani

Tur dhe Plazh ne Budva - Kotor - Ulqin 30 Qershor - 2 Korrik 69 Euro

Tur 3 Ditor ne Budva – Kotor – Ulqin Muaji Qershor: 30 – 2 Korrik Cmimi: 69 E Lexo me teper
Rezervo tani

Fundjave ne Theth, 1 - 2 Korrik All Inclusive, €45

Fundjave ne Theth, 2 dite, 1 – 2 Korrik, All Inclusive, €45 Dita e pare: Nisja diten e shtu Lexo me teper
Rezervo tani

Tur dhe plazh ne Barcelone 5 - 14 Gusht 650 Euro

Cmimi per person 650
Tur 10 Ditor per vetem 650 Euro/personi Date 5 – 14 Gusht ; 650 Euro/personi Dita e pare: Nisj Lexo me teper
Rezervo tani

Tur dhe plazh ne Barcelone 21 - 30 Gusht 650 Euro

Cmimi per person 650
Tur 10 Ditor per vetem 650 Euro/personi Date 21 – 30 Gusht ; 650 Euro/personi Dita e pare: Nis Lexo me teper
Rezervo tani

Tur dhe plazh ne Barcelone 8 - 16 Shtator 450 Euro

Cmimi per person 450
Tur 9 Ditor per vetem 450 Euro/personi Date 8 – 16 Shtator ; 450 Euro/personi Dita e pare: Nis Lexo me teper
Rezervo tani

Tur Budva - Kotor Cdo te diel 15 Euro/personi

VIZITE NE BUDVA – SHEN STEFAN – KOTOR Cmimi 15 Euro Ju ftojme te ndiqni videon: Nisja Lexo me teper
Rezervo tani

Sherbim transporti

Mercedes IRIZAR Pb 2005

Vende55
Numri i dyerve2
KambioManuale
Ajer i kondicionuar?Po
Limit kilometrash?Jo
Rezervo tani

Mercedes IRIZAR Pb 2004

Vende55
Numri i dyerve2
KambioManuale
Ajer i kondicionuar?Po
Limit kilometrash?Jo
Rezervo tani

IRIZAR Century 2001

Vende55 + 1 + 1
Numri i dyerve2
KambioManuale
Ajer i kondicionuar?Po
Limit kilometrash?Jo
Rezervo tani

Mercedes Benz 2000

Vende55
Numri i dyerve2
KambioManuale
Ajer i kondicionuar?Po
Limit kilometrash?Jo
Rezervo tani

Volvo Irizar 1999

Vende51 + 1 + 1
Numri i dyerve2
KambioManuale
Ajer i kondicionuar?Jo
Limit kilometrash?Jo
Rezervo tani

Iveco Mago 2005

Vende29 + 1
Numri i dyerve1
KambioManuale
Ajer i kondicionuar?Po
Limit kilometrash?Jo
Rezervo tani

Mercedes 616 2003

Vende26 + 1 + 1
Numri i dyerve2
KambioManuale
Ajer i kondicionuar?Po
Limit kilometrash?Jo
Rezervo tani

Mercedes 616 2005

Vende21 + 1 + 1
Numri i dyerve2
KambioManuale
Ajer i kondicionuar?Po
Limit kilometrash?Jo
Rezervo tani